Válaszd a BDA digitális ügynökséget, mert...

Nálunk kiemelt figyelmet kapsz, személyesen kommunikálunk Veled, meghallgatunk Téged és azonosulunk a problémáiddal.

Időt és energiát spórolunk meg Neked azzal, hogy Velünk egyszerre egyeztethetsz minden vállalkozásod fejlődése szempontjából kritikus digitális kérdésről.

Számos ötletet és konstruktív javaslatot kapsz tőlünk, mert számunkra a vállalkozásod, nem csak egy projekt, hanem a szívügyünk, amit minden munkatársunk a magáénak érez.

Semmitmondó statisztikák helyett valós betekintést nyerhetsz a fejlődés ütemébe és egyértelmű válaszokat kapsz a kérdéseidre.

Levesszük a marketingfeladatok elvégzésének terhét a válladról, hogy Te arra koncentrálhass, amiben már most is a legjobb vagy! Szakembereink naprakész tudásukkal támogatják a vállalkozásodat, hogy vaskos tanulópénzek kifizetése helyett inkább a bevételeidet többszörözhesd meg.

A online világ minden területén segítségedre leszünk, így nem kell felapróznod a feladatokat különböző szabadúszók és szolgáltatók között. Koncentráltan kézben tartunk mindent, így számodra is követhetőbbé válik a feladatok kiszervezése.

Hartai-Cselényi Krisztina
Lambda Systeme Kft.
Csak ajánlani tudom a BDA csapatát minden vállalkozásnak, és magánszemélynek, aki kreatív támogatásra szorul! Figyelemre méltó szakmai tudással rendelkező csapat, az ügyfelekkel rugalmasak, segítőkészek, munkájuk pontos! Folyamatosan rendelkezésre állnak, s ami manapság szinte "non plus ultra", nemcsak "elvégzik" a megállapodott feladatot, hanem építő ötleteikkel, innovatív megoldásaikkal a lehető legjobb közös végeredményt érik el a projektek során. Ez pedig minden megbízó, minden ügyfél álma. Ilyen valóságos álmot kívánok Mindenkinek, ajánlom hát figyelmetekbe a BDA csapatát!
Hoffmanné Klemm Szilvia
onlinevallalkozoitudastar.hu
A BDA csapata landing oldalt készített Nekem. Mikivel tartottam a kapcsolatot, aki mondhatni folyamatosan rendelkezésemre állt, akár e-mailben, akár telefonon, akár messengeren kerestem. Bármit kértem, az másnapra már készen is volt. Hihetetlenül segítőkészek, gyorsak, kreatívak, pontosak. Elmondtam az elképzelésem, és ők profi módon megvalósították azt, a végeredmény számomra pedig csodálatos lett. Szívből ajánlom a munkájukat Mindenkinek, a legjobb választás volt őket felkérnem az oldal elkészítésére.Köszönök mindent!
Guti Nikolett
gutinikoletteskuvo.hu
Hatalmas hálával tartozom az egész BDA csapatának, de ezen belül is főleg Mikinek. Az első pillanattól kezdve, segítőkészek voltak, mindig elérhetőek, minden bugyuta kérdésre választ kaptam, minden apró kis momentumra odafigyeltek, és azonnal ugrottak minden kérésemre ami csak a weboldalammal kapcsolatos volt. Gyönyörű munkát végeztek! Továbbra is igénybe fogom venni a szolgálatukat, és bátran ajánlom mindenkinek.!! Nem győzők elég hálás lenni!! Köszönöm!!
Speedboy Sofőrszolgálat
speedboysofor.hu
Mióta ők csinálják a kereső optimalizálást azóta remek pozícióban van vállalkozásunk. Továbbá bármikor fordulhatunk hozzájuk segítségért és ők készséggel állnak a nap 24 órájában rendelkezésünkre. Köszönjük munkátokat! ;)
Jacqueline Helt
Millenáris Park - marketing manager
Öröm a BDA-val dolgozni. Korrekt igényes munkát adnak ki a kezükből, mindezt határidőre!
Balogh Anita
tobbmintuzlet.eu
Weboldalt készítettek számomra és mindig roppant segítőkészek és gyorsak voltak. Akár e-mailben, akár telefonon kerestem őket bármilyen problémával még aznap foglalkoztak vele. A weboldal nagyon gyorsan elkészült, modern, ízléses és hibátlanul működik. Maximálisan elégedett voltam mindennel, én szívből ajánlom őket!
Hájer Ádám
Reaktorlabs - ügyvezető
Fél év alatt sikerült stabilan az első 5-be kerülni a Googleben.
Greksa Gábor
Movie Marketing tulajdonos
Az elképzeléseimet túlszárnyalták! Gyorsak voltak és precízek. Megbízhatóak nagyon!
Póczos Andor
parfum-rendeles.hu
Végre jó helyre kerültem! Szakmai tudás, lendület, alaposság, szakértelem, figyelem! Amikor napi szinten folyik a munka nem csak befizetted a szolgáltatási összeget azután majd lesz valami.
!
!

A BDA küldetése

Elkötelezettek vagyunk a hazai kisvállalkozások iránt. Ügyfeleink számára megoldásközpontú gondolkodásunk révén, olyan transzparens és pontos elszámolással párosuló szolgáltatást nyújtunk, amely elősegíti a tudatos kisvállalkozók üzleti eredményeit és sikereit.

A BDA digitális ügynökség szolgáltatásai révén hozzájárul ahhoz, hogy az online térben jelenleg kevésbé ismert márkák, kisvállalatok látványos és meghatározó sikereket érhessenek el.

Munkatársaink magas szintű szakmai tudása, szárnyaló kreativitása, éles problémalátása és szívből jövő lelkesedése számottevő előnyt biztosít számodra a piacvezető kisvállalattá válás útján.

Szeretnéd megtudni, milyen lehetőségek állnak még kiaknázatlanul vállalkozásodban?

Vedd fel mihamarabb a ügynökségünkkel a kapcsolatot!

Adatok betöltése folyamatban...