BDA: grafika készítés

GRAFIKAI TERVEZÉS

Arculattervezés, logó, névjegykártya, szórólap, 3D látványtervezés, animációk és minden ami online vagy offline grafika. Légy különleges, légy egyedi, legyél jobb!

BDA: Korlátlan grafikai tervezés

KORLÁTLAN GRAFIKAI TERVEZÉS

Grafikai tervezés korlátlanul, sokszor és gyakran van szükséged grafikai tervezésre? Legyen "saját" grafikusod az iparágban megszokott grafikai tervezés kötöttségei nélkül.

BDA: weboldal készítés

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Teljeskörű céges weboldalkészítés, üzleti és marketing szemlélettel tervezett, egyedi igényekre szabott, mobil és felhasználóbarát kivitelezéssel.

BDA: webshop készítés

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Automata számlázás, online bankkártyás fizetés, könnyű kezelhetőség? Nálunk ez mind alap! Cégedre szabott online értékesítési platformot készítünk!

BDA: marketing

ONLINE MARKETING

Minden vállalkozás motorját a vevők jelentik. Szerezz több vevőt, növeld a kosárértéküket és tarts meg őket tovább! Segítünk a vevőszerzés és megtartásban, Google Ads és Facebook hirdetések.

BDA: keresőoptimalizálás

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Elemezzük weboldalad, kulcsszókutatást készítünk, mely alapján SEO beállításokat, tartalomírást, linképítést végzünk, hogy a lehető legtöbb versenytársad utasítsd magad mögé a keresőben!

Adatok betöltése folyamatban...