Várod az új ügyfeleket, de egyre kevesebb megkeresés érkezik?
Nem hoznak eredményt a hirdetések?
Jelenlegi honlapod elavult és a fejlesztő is köddé vált?
Nagyobb szükség van Rád a vállalkozás egyéb területein?

Elkészítjük a vevőszerzésre hangolt weboldalad, amire mindig is vágytál!

Az új weboldalad meggyőzi majd a potenciális vásárlóidat arról, hogy a legjobb helyen járnak és az egyetlen jó döntés az lehet, ha téged választanak!

Befektetést kínálunk - honlapot, ami több a digitális jelenlétnél

Szemléletünk szerint egy igényes honlap nem fájó kiadás, hanem prosperáló befektetés! Tőlünk nem egy egyszerű weblapot kapsz, hanem új ügyfeleket, régi és új vásárlóid elismerését, bizalmát és a vállalkozásod fejlődésének lehetőségét! A szakértelemmel, részletekre kiterjedő odafigyeléssel, kellő gondossággal tervezett honlap a marketingstratégia alappillére!

Mi különböztet meg bennünket?

BDA: csapatmunka

Egyszemélyes hadsereg helyett szakértő csapat

A legjobb cipész a kaptafánál marad, és ez a mi szakmánkra is igaz! Egy ember nem érthet mindenhez, ezért minden szakterületről több kollégával dolgozunk együtt. Ebből adódóan, amikor bevetésre kerül a sor, honlapod elkészítésében 3-5 munkatársunk vesz részt, hogy szakmai tekintetben bombabiztos weboldal szülessen.

BDA: több éves szakmai tapasztalat

10 éves szakmai tapasztalatunk megállíthatatlanul növekszik

Vállalkozásunk motorját sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink hajtják, akik egy évtizednyi tapasztalattal rendelkeznek a webfejlesztés területén. Csapatunk folyamatosan új szakemberekkel bővül, így mindig a legjobb kezekben tudhatod a weboldaladat. Digitális ügynökségként az álmok megvalósítását tűztük ki célul, és egyetlen álmot sem hagyunk feledésbe merülni!

BDA: garancia

Garanciát vállalunk a munkánk színvonalára

Minden kollégánk kiváló szakértő a saját területén, legyen szó grafikai tervezésről, hirdetéskezelésről, keresőoptimalizálásról, szövegírásról vagy webprogramozásról. Bátran vállalunk elégedettségi garanciát minden szolgáltatásunkra!

BDA: támogatás

Elkészült? Mi nem hagyunk magadra!

Egy honlap sem tekinthető véglegesnek az átadás pillanatában! További szolgáltatásaink, mint például a havi support, SEO, PPC hirdetéskezelés lehetővé teszik, hogy weboldaladat folyamatosan naprakészen tartsuk, a keresési találatok között előrébb és előrébb juttassuk és még több és új ügyfelet szerzünk! Bízd ránk Facebook és Instagram fiókod kezelését is az online marketing lehetőségeinek maximális kiaknázására.

BDA: tárhely

Ingyenes domain regisztrációt és tárhelyszolgáltatást biztosítunk az első évben

Abban az esetben, ha még nem rendelkezel a weboldalad kialakításához nélkülözhetetlen domain névvel és tárhellyel, megkímélünk az ezzel járó feladatoktól és költségektől! Egy évig díjmentesen biztosítjuk az indulás alapfeltételeit céged számára. Amennyiben birtokodban van a domain, és meglévő tárhelyedre szeretnél egy új honlapot feltölteni, felvesszük a kapcsolatot a szolgáltatóddal és kezünkbe vesszük helyetted az ügyintézést!

Rólunk mondták

Hartai-Cselényi Krisztina
Lambda Systeme Kft.
Csak ajánlani tudom a BDA csapatát minden vállalkozásnak, és magánszemélynek, aki kreatív támogatásra szorul! Figyelemre méltó szakmai tudással rendelkező csapat, az ügyfelekkel rugalmasak, segítőkészek, munkájuk pontos! Folyamatosan rendelkezésre állnak, s ami manapság szinte "non plus ultra", nemcsak "elvégzik" a megállapodott feladatot, hanem építő ötleteikkel, innovatív megoldásaikkal a lehető legjobb közös végeredményt érik el a projektek során. Ez pedig minden megbízó, minden ügyfél álma. Ilyen valóságos álmot kívánok Mindenkinek, ajánlom hát figyelmetekbe a BDA csapatát!
Hoffmanné Klemm Szilvia
onlinevallalkozoitudastar.hu
A BDA csapata landing oldalt készített Nekem. Mikivel tartottam a kapcsolatot, aki mondhatni folyamatosan rendelkezésemre állt, akár e-mailben, akár telefonon, akár messengeren kerestem. Bármit kértem, az másnapra már készen is volt. Hihetetlenül segítőkészek, gyorsak, kreatívak, pontosak. Elmondtam az elképzelésem, és ők profi módon megvalósították azt, a végeredmény számomra pedig csodálatos lett. Szívből ajánlom a munkájukat Mindenkinek, a legjobb választás volt őket felkérnem az oldal elkészítésére.Köszönök mindent!
Guti Nikolett
gutinikoletteskuvo.hu
Hatalmas hálával tartozom az egész BDA csapatának, de ezen belül is főleg Mikinek. Az első pillanattól kezdve, segítőkészek voltak, mindig elérhetőek, minden bugyuta kérdésre választ kaptam, minden apró kis momentumra odafigyeltek, és azonnal ugrottak minden kérésemre ami csak a weboldalammal kapcsolatos volt. Gyönyörű munkát végeztek! Továbbra is igénybe fogom venni a szolgálatukat, és bátran ajánlom mindenkinek.!! Nem győzők elég hálás lenni!! Köszönöm!!
Speedboy Sofőrszolgálat
speedboysofor.hu
Mióta ők csinálják a kereső optimalizálást azóta remek pozícióban van vállalkozásunk. Továbbá bármikor fordulhatunk hozzájuk segítségért és ők készséggel állnak a nap 24 órájában rendelkezésünkre. Köszönjük munkátokat! ;)
Jacqueline Helt
Millenáris Park - marketing manager
Öröm a BDA-val dolgozni. Korrekt igényes munkát adnak ki a kezükből, mindezt határidőre!
Balogh Anita
tobbmintuzlet.eu
Weboldalt készítettek számomra és mindig roppant segítőkészek és gyorsak voltak. Akár e-mailben, akár telefonon kerestem őket bármilyen problémával még aznap foglalkoztak vele. A weboldal nagyon gyorsan elkészült, modern, ízléses és hibátlanul működik. Maximálisan elégedett voltam mindennel, én szívből ajánlom őket!
Hájer Ádám
Reaktorlabs - ügyvezető
Fél év alatt sikerült stabilan az első 5-be kerülni a Googleben.
Greksa Gábor
Movie Marketing tulajdonos
Az elképzeléseimet túlszárnyalták! Gyorsak voltak és precízek. Megbízhatóak nagyon!
Póczos Andor
parfum-rendeles.hu
Végre jó helyre kerültem! Szakmai tudás, lendület, alaposság, szakértelem, figyelem! Amikor napi szinten folyik a munka nem csak befizetted a szolgáltatási összeget azután majd lesz valami.

Partnereink

Lambda Systeme
Bayer Property
Millenáris
Grabarics Development
IVSZ
Kaschmir Gold
Victofon
BMW Autóklub
Reaktorlabs
Vingardium Borliget
Otthon Konyha
Guti Niki Esküvő
Kamionfék
Otthogyógyulj
Novara Plast
Orsys
Partner
0
Projekt
0
Csapat
0

Hogyan készül álmaid honlapja?

1
Kapcsolatfelvétel

A honlapkészítés első fázisa, hogy megismerjük egymást. Te már megtaláltál bennünket, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mi is megismerhessünk! Nálunk külön kolléga felel az ügyfelekkel való kommunikációért, akivel hamar megtalálod a közös hangot anélkül, hogy elvesznél az online marketing szakszavakkal tarkított útvesztőjében. Minden elképzelésedet, kérésedet továbbítja az illetékes munkatársunk felé, így nyugodt lehetsz afelől, hogy értő fülekre és hozzáértő szakemberekre találnak ötleteid.

2
Tervezés

A tervezés megkezdése előtt meghallgatunk Téged, felmérjük az igényeidet, megismerkedünk vállalkozásod által nyújtott szolgáltatásokkal és a termékeiddel, valamint átbeszéljük a márkád üzenetét. Megalkotjuk a legfőbb célcsoport összetételét és az ideális vásárló mintaképét, valamint tisztázzuk az új weboldal üzleti célját. Amennyiben nem rendelkezel konkrét elképzeléssel a weboldal kialakítását és elrendezését illetően, megtervezzük számodra a teljes funkciólistát, ami hatékonnyá teheti a jövőbeli weboldalt. Ezt követően a megszerzett ismeretek alapján elkészítjük és átadjuk az igényekre szabott árajánlatunkat.

3
Grafika

Az ajánlat elfogadását követően, a folyamat következő lépéseként javaslatokat teszünk a honlap struktúrájának optimális kialakítására az elkészült funkciólista alapján. A megbeszéltek alapján elkészítjük a honlap drótvázát és több választható koncepciót mutatunk az oldal fő arculati elemeire vonatkozóan, amelyekből kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat. Mindegyik koncepció a grafikus művész kollégánk által összeállított színvilágot tartalmazza, az ahhoz illő betűkészletekkel. Az alapok rögzítése után a drótváz és színvilág, vagyis a wireframe és moodboard alapján hozzálátunk a weblap teljes grafikai dizájnjának részletes kidolgozásához.

4
Tartalom

A grafikai tervezéssel párhuzamosan és azzal összhangban zajlik a tartalom kidolgozása. Marketinges és szövegíró kollégánk közösen gondoskodik az egyes aloldalak szöveges tartalmának megalkotásáról. A tartalom kialakítása kifejezetten a megállapított célcsoportra pozícionálva, valamint a keresőoptimalizálási szempontok figyelembevételével zajlik. Amennyiben szükséges, úgy fotós és grafikus kollégáink segítenek a weboldal vizuális tartalmának elkészítésében, igényes képekkel történő feltöltésében.

5
Fejlesztés

A folyamat ezen szakaszában minden adott ahhoz, hogy programozóink lefejleszthessék a weboldal alapját jelentő motort, vagyis backend-jét, melyhez a későbbiekben hozzátársítjuk a különböző funkcionális elemeket és modulokat. A grafikai munkálatok során már elfogadott kreatív tervek alapján létrehozzuk a weboldal látványos frontend-sablonját. A kódolás a legújabb technológiákkal történik, de mindemellett figyelünk a SEO (keresőoptimalizálás) szempontokra is. A fejlesztés minden esetben teszteléssel zárul, amely során minden kollégánk különböző szempontok alapján átnézi és teszteli a honlapot, hogy az a lehető legtökéletesebb verzióban készüljön el. A tesztelés során különböző eszközökön vizsgáljuk (mobil, tablet, laptop, asztali gép) a reszponzivitást, a különböző böngészőkben való megjelenést és a funkciók helyes működését.

6
Átadás

A honlapod tökéletesítését követően átadjuk számodra az elkészült weboldaladat, melyet azonnal birtokba is vehetsz. Természetesen ezután sem kell egyedül boldogulnod a digitális labirintusban, hiszen magas színvonalú szolgáltatásainkat igénybevétele esetén gondoskodunk róla, hogy weboldalad mindig naprakész és közismert legyen. Ránk bízhatod a PPC hirdetéseket, a közösségi média és hírlevél fiókok kezelését, melyekkel újabb és újabb látogatókat vonzanak az elkészült felületre. Egy jól felépített honlap már fél siker, ugyanakkor egy jól teljesítő honlap valódi aranybánya lehet vállalkozásod számára. A weboldal átadását követően igény esetén segítünk a további tartalmak feltöltésében, valamint a modulok karbantartásában Support szolgáltatásunk keretein belül, így a weboldalt a jövőben is profi kezekben tudhatod.

Referenciák

GYIK

Mennyibe kerül egy céges honlap?

Ezt viszonylag nehéz megmondani konkrét igényfelmérés nélkül. Mi minden esetben egy weboldal tervezésére és kivitelezésére igényektől függő egyedi árajánlatot készítünk, egy egyszerűbb landing oldal 150.000 Ft-tól indulhat, egy “átlagos céges honlap” ennek duplája is lehet, de az igényektől és plusz szolgáltatásoktól függően nagyságrendekkel magasabb végösszeg is előfordulhat. Ha máshol ennél jelentősen kisebb összegekkel találkozol akkor szinte biztosan valamiből engedni kell a weboldal készítőnek.

Hogyan jön létre a megbízás?

Természetesen szerződést kötünk minden esetben, az elkészített ajánlat és előzetes megbeszélések alapján összeállítjuk a szerződést melyet gyorsan eljuttatunk hozzád aláírásra.

Mikor és mennyit kell fizetni a munkáért?

A hogyanban kifejezetten rugalmasak vagyunk, szoktunk egyedi fizetési konstrukciókat is kínálni ügyfeleinknek. Alapvetően 50%-ot kell előre fizetni és teljesítést követően a fennmaradó részt 8 napon belül kell rendezni.

Van-e garancia a weboldalra?

Természetesen a munkánkra garanciát vállalunk, átadást követően a weboldal technikai problémáira élettartam garanciát vállalunk. Amíg a honlapodat nálunk üzemelteted biztos lehetsz benne, hogy állunk rendelkezésedre! Viszont előre figyelmeztetünk, hibát nagyon-nagyon ritkán tapasztalnak ügyfeleink. Ha mégis akkor viszont azonnal reagálunk!

Mitől mások a weboldalak amit ti készítetek?

A legfontosabb, mi kisvállalatokra specializálódtunk, a kisvállalatok problémáihoz igazítottuk a megoldásainkat. Olyan weboldalakat készítünk ami az ambiciózus vállalkozóknak hosszútávon is kiváló megoldás. Az általunk készített weboldalt nem kell 2-3 év múlva lecserélned, legfeljebb ha frissül az arculatod akkor igazítanunk kell a webdesignon.

Milyen határidővel lehet számolni weboldal készítésnél?

Erre alapvetően nincs pontos válasz, hiszen a tempó mindkét félen múlik. A honlap készítés során három fázis van: tervezés, kivitelezés, tesztelés, ezekre 1-1 hetet kell számolni, így “ajánlatkéréstől-átadásig” érdemes nagyságrendileg egy hónappal tervezned. Különleges és egyedi igények esetén ez hosszabb idő is lehet!

?

kérdezz tőlünk

Adatok betöltése folyamatban...