Milyen grafikák tervezésében kérheted segítségünk?

Arculattervezés

Most indítod vállalkozásod, vagy cégednél időszerű egy friss és kiemelekdő arculat? Tevékenységed és célcsoportod alapján megtervezzük a színeket és formákat, a logódat, illetve egyéb arculati elemeidet amik segíteni fognak a közönségeddel történő eredményes kommunikációban.

Minden egyes arculattervezés egy részletes felméréssel és céged megismerésével kezdődik, hiszen elengedhetetlen ismernünk vállalkozásod a cégarculatod kialakításához. Végeredményben egy olyan rendszert kapsz, amit később fel lehet használni további arculati elemek tervezéséhez, legyen az szórólap, plakát vagy akár új honlap.

Logó tervezés

Minden kiemelkedő vállalkozás alapja egy remek logó. Ezt látják meg elsők között a weboldal látogatóid, a potenciális vásárlók az üzletednél. Ma már annyi cég van minden területen, hogy nem érdemes legyinteni a céglogó kérdésére, mivel egyediség hiányában a lehetséges vásárlóid, ügyfeleid számára nem lesz semmi, ami felismerhetővé tenne a megannyi versenytárs között.

Tükrözze terméked, szoltatásod színvonalát a logód, tudja meg első pillantásra célközönséged minden tagja, hogy vállalkozásodat érdemes választania!

Webdesign tervezés

Szeretnél egy vadonatúj, átlátható és minden szabálynak megfelelő honlapot vállalkozásodnak, de csak a webdesign tervezésében igényelnél segítséget? Számodra is tudunk segíteni, megismerkedünk vállalkozásoddal és felmérjük a pontos igényeidet, ami alapján megtervezzük honlapod kinézetét úgy, hogy még hatékonyabban teljesítse célját. A weboldal tervezés végeredményeként átadott anyaggal azonnal és könnyedén fog tudni dolgozni minden webfejlesztő.

Social grafika tervezés

Facebook, Instagram, LinkedIn? Profilképek, borítóképek, ideális képméretek bejegyzéshez? Manapság már a legtöbb kisvállalatnak számos közösségi média felületen jelen kell lenni és ha profiként akar megjelenni a saját piacán akkor a social médiában közzétett bejegyzéseit nem hanyagolhatja el vizuális értelemben sem. Segítünk, hogy célközönségeddel tökéletesen tudj kommunikálni legyen szó bármely közösségi felületről.

Plakát, molinó, rollup tervezés

Plakátok, óriásplakátok, molinók és rollupok/x-bannerek és egyéb kültéri és beltéri dekorációs vagy nyomdai anyagok tervezésével is tudjuk segíteni vállalkozásodat. A tervezés folyamata során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az elkészült munka által közvetített üzeneted, ajánlatod a célcsoportod figyelmét a lehető leghatékonyabb keltse fel.

Kiadványtervezés

Legyen szó katalógusról, prospektusról, magazinról, jelentésről vagy bármilyen más kiadvány szerkesztéséről és tervezéséről minden esetben tudunk segíteni. A leggyakrabban értékesítést támogató anyagoknál van szükség kiadványtervezésre, melyek közül egyáltalán nem könnyű kiemelkedni, bízd ránk kiadványodat és legyél te a legsikeresebb.

Csomagolástervezés

Ne csak a terméked legyen minőségi! Mutasd meg a lehetséges vevőidnek már a termékcsomagolásod által, hogy a sok lehetőség közül a tiédet biztosan érdemes kipróbálni. Bármilyen csomagolástervezésben segítünk vállalkozásodnak, legyen szó címkéről, dobozról, külső vagy belső csomagolásról. Külön figyelmet fordítunk a hatályos szabályokra és törvényekre a tervezés során.

Igény esetén nem csak a csomagolások tervezésben veszünk részt, hanem a kivitelezésben is. Számos kisebb, nagyobb nyomdával ápolunk kapcsolatot, így a nyomdai megoldások közül a számodra legjobbat tudjuk megtalálni.

Névjegykártya tervezés

Változó üzleti világunkban sokak számára mai napig fontosak a személyes találkozók, melyeknek elengedhetetlen kelléke a névjegykártya. Segítünk, hogy ezzel az aprócska eszközzel is emlékezetesen maradj tárgyalópartnered számára és egy minőségi névjegyet adhass minden alkalommal. Egy profi névjegykártya tervezés után mindenkivel büszkén és magabiztosan fogsz névjegykártyát cserélni, ráadásul garantáltan figyelemre méltóként fognak rá emlékezni.

Referenciák

Hartai-Cselényi Krisztina
Lambda Systeme Kft.
Csak ajánlani tudom a BDA csapatát minden vállalkozásnak, és magánszemélynek, aki kreatív támogatásra szorul! Figyelemre méltó szakmai tudással rendelkező csapat, az ügyfelekkel rugalmasak, segítőkészek, munkájuk pontos! Folyamatosan rendelkezésre állnak, s ami manapság szinte "non plus ultra", nemcsak "elvégzik" a megállapodott feladatot, hanem építő ötleteikkel, innovatív megoldásaikkal a lehető legjobb közös végeredményt érik el a projektek során. Ez pedig minden megbízó, minden ügyfél álma. Ilyen valóságos álmot kívánok Mindenkinek, ajánlom hát figyelmetekbe a BDA csapatát!
Hoffmanné Klemm Szilvia
onlinevallalkozoitudastar.hu
A BDA csapata landing oldalt készített Nekem. Mikivel tartottam a kapcsolatot, aki mondhatni folyamatosan rendelkezésemre állt, akár e-mailben, akár telefonon, akár messengeren kerestem. Bármit kértem, az másnapra már készen is volt. Hihetetlenül segítőkészek, gyorsak, kreatívak, pontosak. Elmondtam az elképzelésem, és ők profi módon megvalósították azt, a végeredmény számomra pedig csodálatos lett. Szívből ajánlom a munkájukat Mindenkinek, a legjobb választás volt őket felkérnem az oldal elkészítésére.Köszönök mindent!
Guti Nikolett
gutinikoletteskuvo.hu
Hatalmas hálával tartozom az egész BDA csapatának, de ezen belül is főleg Mikinek. Az első pillanattól kezdve, segítőkészek voltak, mindig elérhetőek, minden bugyuta kérdésre választ kaptam, minden apró kis momentumra odafigyeltek, és azonnal ugrottak minden kérésemre ami csak a weboldalammal kapcsolatos volt. Gyönyörű munkát végeztek! Továbbra is igénybe fogom venni a szolgálatukat, és bátran ajánlom mindenkinek.!! Nem győzők elég hálás lenni!! Köszönöm!!
Speedboy Sofőrszolgálat
speedboysofor.hu
Mióta ők csinálják a kereső optimalizálást azóta remek pozícióban van vállalkozásunk. Továbbá bármikor fordulhatunk hozzájuk segítségért és ők készséggel állnak a nap 24 órájában rendelkezésünkre. Köszönjük munkátokat! ;)
Jacqueline Helt
Millenáris Park - marketing manager
Öröm a BDA-val dolgozni. Korrekt igényes munkát adnak ki a kezükből, mindezt határidőre!
Balogh Anita
tobbmintuzlet.eu
Weboldalt készítettek számomra és mindig roppant segítőkészek és gyorsak voltak. Akár e-mailben, akár telefonon kerestem őket bármilyen problémával még aznap foglalkoztak vele. A weboldal nagyon gyorsan elkészült, modern, ízléses és hibátlanul működik. Maximálisan elégedett voltam mindennel, én szívből ajánlom őket!
Hájer Ádám
Reaktorlabs - ügyvezető
Fél év alatt sikerült stabilan az első 5-be kerülni a Googleben.
Greksa Gábor
Movie Marketing tulajdonos
Az elképzeléseimet túlszárnyalták! Gyorsak voltak és precízek. Megbízhatóak nagyon!
Póczos Andor
parfum-rendeles.hu
Végre jó helyre kerültem! Szakmai tudás, lendület, alaposság, szakértelem, figyelem! Amikor napi szinten folyik a munka nem csak befizetted a szolgáltatási összeget azután majd lesz valami.

Akiknek már terveztünk grafikát

Lambda Systeme
Bayer Property
Millenáris
Grabarics Development
IVSZ
Kaschmir Gold
Victofon
BMW Autóklub
Reaktorlabs
Vingardium Borliget
Otthon Konyha
Guti Niki Esküvő
Kamionfék
Otthogyógyulj
Novara Plast
Orsys

GYIK

Mi történik, ha nem tetszik az elkészült anyag?

Professzionális grafikai tervezési folyamatunknak és a részletes igényfelmérésnek köszönhetően erre minimális esély van. Ha azonban egyetlen elkészített koncepcióban sem látnál olyat, ami alapján tovább alakíthatnánk a tervet akkor természetesen van rá mód, hogy más megközelítést alkalmazzunk.

Milyen határidővel lehet számolni?

Megrendelésed előlegének kifizetése után azonnal nekilátunk a feladatnak. A határidőket előre egyeztetjük veled, mi gondoskodunk róla, hogy a feladathoz rendelkezésre álljanak az erőforrások. Biztosítunk róla, hogy csapatunk nem fog késlekedni a kivitelezéssel, a tervezési folyamat során azonban több alkalommal is visszajelzéseket várunk, a válaszadás gyorsasága vagy éppen lassúsága befolyásolhatja a munka hosszát. Egy átlagos grafikai feladat kivitelezése, mindent figyelembe véve és az első egyeztetéstől számítva jellemzően 1 héten belül elkészül.

Nagyon sürgős, SOS munkát is vállalatok?

Igen, ha nagyon sürgősen van szükséged grafikára, írj nekünk vagy hívj minket és igyekszünk segíteni a probléma megoldásában! Arra természetesen számítanod kell, hogy ez a szolgáltatás drágább a normál grafikai tervezésénél.

Mennyibe kerül a grafikai tervezés?

Erre a kérdésre nincs pontos válasz, több tényezőtől is függ egy adott grafikai tervezési feladat ára. Magyarországon a legutóbbi országos felmérés alapján nettó 3.000 és 15.000 forint között mozog a grafikai tervezés óradíja. Ez esetünkben is igaz, viszont van egy részletes árlistánk, amit letölthetsz ide kattintva.

Hogyan jön létre a megbízás?

Miután döntöttél, hogy minket szeretnél megbízni a feladattal annak nagyságától függően szerződést kötünk vagy kisebb munkák esetén elektronikus levelezés útján kell megerősítened a megrendelésedet és az előleget rendezned, mellyel létrejön a megbízás.

Mikor és hogyan kell fizetni?

Miután megrendeled a szolgáltatásunkat kiállítunk egy előlegszámlát. Az előlegszámla értéke a teljes megbízási díj 50%-a lesz. Amint ez az összeg beérkezett hozzánk neki is látunk a tervezésnek. Jelenleg banki átutalással tudod rendezni felénk a megbízási díjat.

Van garancia a grafikai tervezésre?

Természetesen a munkánkra garanciát vállalunk, biztos lehetsz benne, hogy az általunk tervezett grafikai anyagok nyomtatásban és digitálisan is jó minőségűek lesznek. Ha valamiért mégis probléma adódna az átadott anyaggal például annak gyártása során, akkor természetesen haladéktalanul és díjmentesen korrigálunk. Ez számodra egy biztosíték, így emiatt nem kell aggódnod, a gyakorlatban pedig szinte biztosan nem fordulhat elő, ugyanis mindent duplán ellenőrzünk átadás előtt.

?

Grafikai tervezési munkafolyamatunk

1
Kapcsolatfelvétel
2
Ingyenes konzultáció
3
Ajánlat az igényeidnek megfelelően
4
Grafikai koncepciók, tervek
5
Módosítások és finomhangolás
6
Kész grafikák, anyagátadás
Adatok betöltése folyamatban...