Új "grafikus munkatárs" kötelezettségek nélkül
Korlátlan grafikai feladat, módosítás és revízió
Nincs kiadandó szabadnap és betegszabadság
Magas minőség, pontosság, precizítás

Hogyan működik a szolgáltatás?

BDA: korlátlan grafika szolgáltatás - feladatmenedzsment

Egyszerű, kényelmes és gyors feladatkezelés

A feladatok egy feladatmenedzsment szoftverben adhatóak meg, illetve itt nyomonkövethető az egyes feladatok állapota és előrehaladása. Partnereink korlátlan számú feladatot hozhatnak létre és sorba rendezéssel megadhatják azok prioritását.

BDA: korlátlan grafika szolgáltatás - grafikák készítése

Hatékony, pontos és precíz kivitelezés

Grafikus kollégáink a megadott igények szerint sorban végzik az egyes feladatok kivitelezését a megrendelt csomagtól függően egyszerre 1, 2 vagy 3 aktív feladaton dolgozva. Amikor egy feladat első körben elkészül akkor értesítést kapsz, hogy a feladat az ellenőrzésedre és/vagy jóváhagyásodra vár. Amíg ezt megteszed, mi már dolgozunk is a következő feladaton.

BDA: korlátlan grafika szolgáltatás - teljesítés és átadás

Határidőre teljesítés és átadás

Amint egy feladatot véglegesítettünk és azt elfogadtad, kollégáink elkészítik a nyomdai anyagokat, igény esetén nyomdai egyeztetést is elvégzik helyetted és feltöltik a felhőnkbe a kész nyomdai fájlokat a forrásfájlokkal együtt. Erről értesítést kapsz és egy linken keresztül bármikor eléred a grafikákat használatra készen.

Hartai-Cselényi Krisztina
Lambda Systeme Kft.
Csak ajánlani tudom a BDA csapatát minden vállalkozásnak, és magánszemélynek, aki kreatív támogatásra szorul! Figyelemre méltó szakmai tudással rendelkező csapat, az ügyfelekkel rugalmasak, segítőkészek, munkájuk pontos! Folyamatosan rendelkezésre állnak, s ami manapság szinte "non plus ultra", nemcsak "elvégzik" a megállapodott feladatot, hanem építő ötleteikkel, innovatív megoldásaikkal a lehető legjobb közös végeredményt érik el a projektek során. Ez pedig minden megbízó, minden ügyfél álma. Ilyen valóságos álmot kívánok Mindenkinek, ajánlom hát figyelmetekbe a BDA csapatát!
Hoffmanné Klemm Szilvia
onlinevallalkozoitudastar.hu
A BDA csapata landing oldalt készített Nekem. Mikivel tartottam a kapcsolatot, aki mondhatni folyamatosan rendelkezésemre állt, akár e-mailben, akár telefonon, akár messengeren kerestem. Bármit kértem, az másnapra már készen is volt. Hihetetlenül segítőkészek, gyorsak, kreatívak, pontosak. Elmondtam az elképzelésem, és ők profi módon megvalósították azt, a végeredmény számomra pedig csodálatos lett. Szívből ajánlom a munkájukat Mindenkinek, a legjobb választás volt őket felkérnem az oldal elkészítésére.Köszönök mindent!
Guti Nikolett
gutinikoletteskuvo.hu
Hatalmas hálával tartozom az egész BDA csapatának, de ezen belül is főleg Mikinek. Az első pillanattól kezdve, segítőkészek voltak, mindig elérhetőek, minden bugyuta kérdésre választ kaptam, minden apró kis momentumra odafigyeltek, és azonnal ugrottak minden kérésemre ami csak a weboldalammal kapcsolatos volt. Gyönyörű munkát végeztek! Továbbra is igénybe fogom venni a szolgálatukat, és bátran ajánlom mindenkinek.!! Nem győzők elég hálás lenni!! Köszönöm!!
Speedboy Sofőrszolgálat
speedboysofor.hu
Mióta ők csinálják a kereső optimalizálást azóta remek pozícióban van vállalkozásunk. Továbbá bármikor fordulhatunk hozzájuk segítségért és ők készséggel állnak a nap 24 órájában rendelkezésünkre. Köszönjük munkátokat! ;)
Jacqueline Helt
Millenáris Park - marketing manager
Öröm a BDA-val dolgozni. Korrekt igényes munkát adnak ki a kezükből, mindezt határidőre!
Balogh Anita
tobbmintuzlet.eu
Weboldalt készítettek számomra és mindig roppant segítőkészek és gyorsak voltak. Akár e-mailben, akár telefonon kerestem őket bármilyen problémával még aznap foglalkoztak vele. A weboldal nagyon gyorsan elkészült, modern, ízléses és hibátlanul működik. Maximálisan elégedett voltam mindennel, én szívből ajánlom őket!
Hájer Ádám
Reaktorlabs - ügyvezető
Fél év alatt sikerült stabilan az első 5-be kerülni a Googleben.
Greksa Gábor
Movie Marketing tulajdonos
Az elképzeléseimet túlszárnyalták! Gyorsak voltak és precízek. Megbízhatóak nagyon!
Póczos Andor
parfum-rendeles.hu
Végre jó helyre kerültem! Szakmai tudás, lendület, alaposság, szakértelem, figyelem! Amikor napi szinten folyik a munka nem csak befizetted a szolgáltatási összeget azután majd lesz valami.

Csomagajánlataink

KORLÁTLAN S

 • 1 aktív feladat
 • sürgősségi feladat
 • dedikált grafikus
 • arculat, logó
 • prezentációk
 • továbbértékesítés
 • UI/UX

350.000 Ft/hó

KORLÁTLAN M

 • 2 aktív feladat
 • sürgősségi feladat
 • dedikált grafikus
 • arculat, logó
 • prezentációk
 • továbbértékesítés
 • UI/UX

800.000 Ft/hó

KORLÁTLAN L

 • 3 aktív feladat
 • sürgősségi feladat
 • dedikált grafikus
 • arculat, logó
 • prezentációk
 • továbbértékesítés
 • UI/UX

2.000.000 Ft/hó

Megrendelés

Az árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

GYIK

Mennyibe kerül egy saját grafikus?
 • Munkáltató összes bérköltsége havonta jellemzően: 500-800.000 Ft
 • Eszköz költségek háromévente jellemzően: 1-1.500.000 Ft
 • Szoftver költségek évente jellemzően: 350-500.000 Ft

Összesen havonta jellemzően 560.000 és 880.000 Ft között!

Az egyszerűség kedvéért a mobil előfizetés, bérszámfejtés, iroda és egyéb költségekkel, illetve juttatásokkal nem számoltunk, amire havi ~100e forintot minimálisan el lehet költeni.

Mit jelent a dedikált grafikus?

Egy fix grafikus, aki hosszú ideje dolgozik veled, ismeri a legapróbb de fontos egyedi jellemzőket is a márkáddal, cégeddel kapcsolatban, amit egy projekt alapon dolgozó grafikussal szinte lehetetlen elérni. Ő kifejezetten azért felelős, hogy a kész feladatok az aktuális kéréseken és az arculati kézikönyvön kívül a márkasajátos jellemzőknek is maradéktalanul megfeleljenek, ezzel gyorsítva a kivitelezést - illetve szakmai kérdésekben is kérhetsz tőle segítséget.

Mi az a sürgősségi feladat?

Sürgősségi feladat esetén minden folyamatban lévő feladatot felfüggesztünk, amelyek korábban kiadásra kerültek és kizárólag a megjelölt sürgős feladaton dolgozunk.

Rugalmasan felmondható a szolgáltatás?

Igen. Szolgáltatásunk minden hónap megkezdése előtt felmondhatod. Ha szeretnéd, hogy bármikor és azonnal újrakezdhessük a munkát akkor felmondás helyett kérd inkább a szerződésed szüneteltetését. Felmondás esetén minden korábbi fájlt törlünk a felhőnkből, ezért arra kérünk felmondás előtt gondoskodj a biztonsági mentésekről!

Időszakosan is igénybe vehető a szolgáltatás?

Igen. A szerződésed bármikor szüneteltetheted korlátlan időtartamra. Ezt azoknak találtuk ki, akiknek még nincs annyi grafikai feladata, hogy megérje egész évben a szolgáltatásunkra előfizetni, de szeretné bármelyik hónapban könnyedén igénybe venni.

Szüneteltetés esetén egy minimális havidíjat kell fizetni amivel garantáljuk, hogy a fájljaid folyamatosan tároljuk és grafikusaink mindig készen állnak a közös munkára.

Hosszabb előfizetés esetén jár kedvezmény?

Igen! Amennyiben hosszabb távon elköteleződsz akkor hűségedet megjutalmazzuk. Alap esetben ha 1 évre leszerződsz velünk akkor 1 hónapot elengedünk az éves árból, így 12 helyett csak 11 havidíjnak megfelelő összeget kell kifizetned a korlátlan grafikai csomagjaink egyikéért. Promóciók esetén másfajta kedvezményekkel is találkozhatsz, viszont ezek nem összevonhatók!

Mit nem tartalmaz a szolgáltatás?
 • Animáció készítés
 • 3D/CAD tervezés
 • Fotózás, komplex retusálás
 • Videó készítés/vágás
 • Interaktív, kitölthető PDF készítés
 • Komplex művészi illusztrációk, digitális festés
 • tartalomírás, manuális szövegezés

A fentieken kívül minden egyéb grafikai feladatot kivitelezünk a korlátlan grafikai csomagok keretében, legyen szó bármilyen online vagy print tartalomról. A csomagok tartalmát, korlátozásait a csomagajánlatoknál részletesen bemutatjuk.

További kérdése van, de nem találja a választ?

Ha valamire nem találtál választ ezen az oldalon akkor kérlek írj nekünk az info@bda.hu e-mail címre vagy hívj minket telefonon +36 30 637 1229 és készséggel válaszolunk minden kérdésedre.

?

CSAK KISEBB MUNKÁHOZ KERESEL MEGOLDÁST?

Most nincs szükséged korlátlan grafikai tervezésre? Természetesen a korlátlan grafikai csomagokon kívül, egy-egy projekt kivitelezését is vállaljuk. Tekintsd meg milyen grafikai munkákban tudunk segíteni és kérd grafikai tervezési ajánlatunkat.

Megtekintés
Adatok betöltése folyamatban...